TikTok video sociální síť

U mladých jede TikTok. Instagram a Facebook je pro ně nezajímavý.

TikTok je mobilní aplikace pro vytváření a sdílení krátkých videí vyvíjená čínskou společností ByteDance. Proč se stala tato aplikace tak populární? To naznačil Daniel Dočekal, expert na digitální média a sociální sítě „Ta popularita je dána tím, že si tak sedlo, co mají děti a mládež v oblibě, a já tomu z legrace říkám, že to je nikdy nekončící série totálních pitomostí“

TikTok mobilní aplikace

Sociální síti TikTok se podařilo získat miliardu uživatelů za pouhopouhé tři roky. Takto rychle se to zatím nepodařilo žádné jiné sociální síti. Dalším důvodem může být věru značná jednoduchost při vytváření videí. Stačí vám na to mobilní telefon, na který natočíte video a hned ho v aplikaci s obrovským množstvím filtrů, písní a nejrůznějších efektů upravíte a vylepšíte. A pak už jen na další klepnutí vypustíte do světa, a čekáte na reakce jiných uživatelů.

Otázkou ovšem je, jak dlouho bude nejmladší generaci TikTok bavit. U této kategorie bývá obliba velmi vrtkavá, pokud dojdou k závěru, že již to či ono není in či cool. Zatím ale u teenagerů TikTok jede na plné pecky.

AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..