Pohled třetí aneb léto, Archa a podcast.

Po třech měsících píši nový Pohled, ten poslední byl z doby koronavirové. Roušky jsme již odložili, tedy alespoň většina z nás co nepochází z Moravskoslezského kraje a nejezdí pražským metrem. Vojtěch sice straší zavedením opatření plošně v celé zemi, Hamáček zase tím, že zruší podzimní volby. Urodil se nám tu též Blanický manifest, a řekl bych, že na Hamáčky a Vojtěchy, a jejich vzhlédnutí se v omezování osobních svobod nějak již národ pozitivně reagovat nebude. Přejděme ovšem do netového prostoru.

Po opadnutí koronavirové krize se nám propadly v podstatě všechny klasické chatovací portály, XChat, který se propadal i za krize nevyjímaje. Pan Jan Zálešák s celou 42ideas s.r.o. by se měl asi konečně zamyslet nad tím, co dělá po 4 roky špatně. I když ono je to už asi celkem jedno, neb titul „hrobař XChatu“ už mu nikdo neodpáře. A na zázraky nikdo nevěří, možná tak jeho bývalý hlavní admin Bogeman a jeho současný admin Hatikva.

Na poli sociálních sítí, to předně těch největších, se nám krapet utužila cenzura, o čemž jsem se zmínil společně s dalšími rozměry v článku publikovaném na blogu Archa X. Tím se dostáváme k Arše, tedy pro mne novému projektu, hlavně v tom smyslu, že jako rozený sólista tu jde o plnodnotnou a rovnocenou spolupráci s bytostí zvanou Archivářka.

Další aktualitou je po měsících nová epizoda podcastu Xkozloviny. A to léto? Nevím, jestli ho lze nazvat rozmarným, každopádně tento způsob léta zdá se mi naprosto ideální, prostě zatím žádné hnusné hice.

Anděl Azazel


Uveřejněno

v

od

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..