Konec Diskutníků

Diskutníci končí

31. března 2020 se budete moci naposledy přihlásit na nejznámější obecné diskuzní fórum Diskutníci, neb na první duben bylo ohlášeno ukončení tohoto portálu. Důvodem je nákladovost a klesající návštěvnost.

Diskutníci se v posledních letech pokoušeli o různé modely financování, vyzkoušeli 3 různé varianty. Pravděpodobně ani jedna se neosvědčila a tak díky neufinancování projektu tento portál končí. Posledním modelem financování bylo spojení dobrovolných příspěvků s placenou aktivací uživatelského účtu, kdy bez platby mohl stávající uživatel pouze diskuze prohlížet ale nemohl přispívat. Portál uživatelům s předplaceným účtem do konce roku 2019 prodlouží platnost až do uzavření serveru, pokud má někdo předplaceno na delší dobu, budou takové platby vráceny. Od 19. 11. 2019 jsou též již zastaveny nové registrace.

AN


Uveřejněno

v

od

Komentáře

3 komentáře: „Diskutníci končí“

  1. Bílá myš avatar

    dovolil bych si nabídnout útočiště zde

    https://bilemysi.cz/

    do diskutníků se nedostanu, nikdy jsem tam neměl registraci, pokud můžete někdo tento azyl zprostředkovat uvnitř diskutníků, neváhejte.

    web je asi rok a čtvrt nový, plný vychytávek, s žijícím autorem, který na něm pořád tak nějak pracuje 🙂

  2. Asirendt avatar
    Asirendt

    Také to byl velice naivně vedený web. Bylo to jen otázkou času.
    Držet krok s Facebookem a dalšími a to zcela bez reklam v dnešní době? Hřebíček do rakve bylo zpoplatněné členství. Sice hezké, že stále bez reklam, ale oproti jiným platformám, které jsou zcela zdarma. Naprostá hloupost a naivita.

    1. josef avatar
      josef

      12 let trvání velmi kvalitního webu to je ukázka naivního vedení ??

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..